Ålesund, Elverum, Oslo, Sortland og…?

Det hele startet i Ålesund rett etter sommerferien, tre medlemsbedrifter hadde sagt ja til å være piloter i NBFs prosjekt Miljøfokusbil. I rekordfart mottok to av dem sertifikater allerede i midten av september. Deretter er det startet opp med to bilforhandlere i Sortland, én i Elverum og én i Oslo.

– Hvem blir den neste bedriften, undrer Rune Drægni og Jan Bjerk, begge miljøfyrtårnkonsulenter som er engasjert av NBF til å bistå medlemsbedriftene med å bli Miljøfyrtårn.

– Det hadde vært flott å få satt i gang med noen nye rett over nyttår, sier Rune. – Mange har planene klare, men venter på det rette øyeblikket. Januar kan jo være et fint tidspunkt å starte. – Ja, og da vil de mest ivrige kunne være ferdige allerede ved påsketider, repliserer Jan. – Og fortsatt vil det være mange måneder igjen av året.  Men tror du alle har nok informasjon om hvordan de kan bli Miljøfyrtårn?
– I så fall er det bare å kontakte oss på e-post, svarer Rune.

Rune Drægni: rune@miljofokudbil.no

Jan Bjerk: jan@miljofokusbil.no