Porsche «Miljøteam» kom i mål!

Miljøteam Porsche

Når en Porsche suser forbi, så sitter det ofte en bilentusiast i den. Porsche Center Oslo AS har med like stor entusiasme blitt Miljøfyrtårnsertifisert ved hjelp av «Miljøfokusbil».

– Porsche Center AS har gjennomført tiltak som gjør bedriften mest mulig miljøvennlig. Områder som energi og avfallshåndtering, viser at de tenker «grønt» på alle områder, sier Rune Drægni, som har vært konsulent for Porsche Center Oslo AS.

Ifølge Drægni har alle medarbeidere et bevisst forhold til miljø og ser det som en viktig del av kvaliteten som de leverer til de kresene kundene.

– Orden på miljø og HMS er en overlevelsesstrategi for de i bransjen som ønsker å vinne morgendagens kunder.

Porsche Center Oslo AS holder til i nye lokaler på Ryen i Oslo. Lokalene har oppnådd energikarakter «C», noe som fantastisk bra for denne type bygg.

– Det er installert et avansert SD-anlegg som kontrollerer klimaet i bygget, men for å bli enda mer energieffektive, har de hatt en egen gjennomgang av energikonsulent og samarbeidet med sin energileverandøren. Så langt viser arbeidet betydelig økonomisk gevinst, noe som reduserte energikostnader på flere titalls prosent viser allerede.

På alle måter viser Porsche Center at man kan oppnå eksepsjonelle resultater ved å bruke sertifiseringsprosessen for å optimalisere på ulike områder, og det fantastiske er at de kommer til å spare masse med penger, bemerker Drægni.

– Det er usedvanlig å kunne jobbe med en så kvalitetsbevisst og entusiastisk gjeng som det «Miljøteamet» til Porsche. Det er rett og slett gøy, avslutter Drægni.